Thuis

Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De gespecialiseerde Kosmetische Borstelfabrikant sinds 2007, Kosmetisch Co. Ltd van Shenzhen Eya is een belangrijke kosmetische borstelfabrikant en een exporteur in Shenzhen, China.

 

Wij doen diverse soorten borstelaanpassing volgens uw ontwerp. U kunt uit diverse types van synthetisch vezel natuurlijk haar (haar), milieuvriendelijk hout/bamboe/plastiek/acryl (handvat), en hoogstaande aluminium/messings (metalen kap) materialen voor uw producten selecteren.

 

Al uw orden worden behandeld door traditionele handcraft. U kunt uw hart op ons productievermogen, EYA-levering jaarlijks wereldwijd rusten meer dan 25 miljoen kosmetische borstels van uitstekende kwaliteit. Wij keuren en stemmen in met om het even welke inspectie en evaluatie van onze fabriek goed.

 

Onze borstels zijn uitgevoerd naar meer dan 30 landen door Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, en Azië. EYA zal de beste kwaliteits met de hand gemaakte borstels blijven produceren die de prestatiesverwachtingen van klanten overschrijden.

 

Het onthaal aan bronborstelreeks, kabukiborstel, enige borstel, en make-uphulpmiddelen van Kosmetisch Co. van Shenzhen Eya, Ltd, en enkel als ELLE, INGLOT, Disney, NIVEA, en KUNSTENAARSTALENT doet. Uw OEM en ODM orden worden ook met ingestemd.

 

Als u om het even welke onderzoeken hebt, contacteer vandaag ons.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Gespecialiseerde Kosmetische Borstelfabrikant sinds 2003
Oorspronkelijk opgezet in 2003, is Kosmetisch Co. Ltd van Shenzhen Eya een eerste kosmetische borstelfabrikant en een exporteur in Shenzhen, China. vele jaren, heeft Meiyuan een reputatie voor uitstekende productkwaliteit en de betrouwbare naverkoopdienst gewonnen.


Het produceren van 5 Miljoen Schoonheidsmiddel borstelt jaarlijks
Met moderne faciliteiten en een 5S-beheersysteem, jaarlijks wereldwijd levert EYA meer dan 15 miljoen kosmetische borstels van uitstekende kwaliteit. Wij keuren en stemmen in met om het even welke inspectie en evaluatie van onze fabriek goed.

 

Aangepaste Materialen
Wij doen diverse soorten borstelaanpassing volgens uw ontwerp. U kunt uit diverse types van synthetische vezel, natuurlijk haar, milieuvriendelijk hout, en de aluminiummaterialen van uitstekende kwaliteit voor uw producten selecteren.

 

Ons Eigen Merk

Wij hebben ons eigen merk als Kinlly. Dit is onze mijlpaal in bedrijfsuitbreiding.

Met name gekend voor onze ongelooflijk zacht handcrafted synthetische borstels, bewerken wij een selectie van geavanceerde borstels aan een betaalbare prijs.

Het zal ons genoegen zijn om eender welke vragen te beantwoorden en u een individuele aanbieding te verzenden.

 

Wij verheugen ons op uw verzoek

 

Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Kinlly, Calee

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 4800000-500000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd. Certificaten