Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: Kinlly, Calee, Eliz&Bella
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 4800000-500000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

De gespecialiseerde Kosmetische Borstelfabrikant sinds 2007, Kosmetisch Co. Ltd van Shenzhen Eya is een belangrijke kosmetische borstelfabrikant en een exporteur in Shenzhen, China.

 

Wij doen diverse soorten borstelaanpassing volgens uw ontwerp. U kunt uit diverse types van synthetisch vezel natuurlijk haar (haar), milieuvriendelijk hout/bamboe/plastiek/acryl (handvat), en hoogstaande aluminium/messings (metalen kap) materialen voor uw producten selecteren.

 

Al uw orden worden behandeld door traditionele handcraft. U kunt uw hart op ons productievermogen, EYA-levering jaarlijks wereldwijd rusten meer dan 25 miljoen kosmetische borstels van uitstekende kwaliteit. Wij keuren en stemmen in met om het even welke inspectie en evaluatie van onze fabriek goed.

 

Onze borstels zijn uitgevoerd naar meer dan 30 landen door Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, en Azië. EYA zal de beste kwaliteits met de hand gemaakte borstels blijven produceren die de prestatiesverwachtingen van klanten overschrijden.

 

Het onthaal aan bronborstelreeks, kabukiborstel, enige borstel, en make-uphulpmiddelen van Kosmetisch Co. van Shenzhen Eya, Ltd, en enkel als ELLE, INGLOT, Disney, NIVEA, en KUNSTENAARSTALENT doet. Uw OEM en ODM orden worden ook met ingestemd.

 

Als u om het even welke onderzoeken hebt, contacteer vandaag ons.

Geschiedenis

 

Gespecialiseerde Kosmetische Borstelfabrikant sinds 2003
Oorspronkelijk opgezet in 2003, is Kosmetisch Co. Ltd van Shenzhen Eya een eerste kosmetische borstelfabrikant en een exporteur in Shenzhen, China. vele jaren, heeft Meiyuan een reputatie voor uitstekende productkwaliteit en de betrouwbare naverkoopdienst gewonnen.


Het produceren van 5 Miljoen Schoonheidsmiddel borstelt jaarlijks
Met moderne faciliteiten en een 5S-beheersysteem, jaarlijks wereldwijd levert EYA meer dan 15 miljoen kosmetische borstels van uitstekende kwaliteit. Wij keuren en stemmen in met om het even welke inspectie en evaluatie van onze fabriek goed.

 

Aangepaste Materialen
Wij doen diverse soorten borstelaanpassing volgens uw ontwerp. U kunt uit diverse types van synthetische vezel, natuurlijk haar, milieuvriendelijk hout, en de aluminiummaterialen van uitstekende kwaliteit voor uw producten selecteren.

 

Ons Eigen Merk

Wij hebben ons eigen merk als Kinlly. Dit is onze mijlpaal in bedrijfsuitbreiding.

Met name gekend voor onze ongelooflijk zacht handcrafted synthetische borstels, bewerken wij een selectie van geavanceerde borstels aan een betaalbare prijs.

Het zal ons genoegen zijn om eender welke vragen te beantwoorden en u een individuele aanbieding te verzenden.

 

Wij verheugen ons op uw verzoek

 

Dienst

Productportefeuille

Make-upborstels.

Geïntegreerde Leveringsketen

Onze materialen voldoen aan onze certificatie van ISO 9001 en BSCI-.

OEM

Wij verlenen OEM de diensten aan alle kopers rond de wereld. Wij leven de certificatie van ISO na 9001 en BSCI-. Om het even welk ontwerp of vereiste van kopers zal worden ingestemd met.

Kwaliteitscontrole

Wij voeren het 5S-methodologiesysteem uit, en wij hebben onze QC inspecteurs die de QC grafiek van de processtroom volgen. Ons product testend proces wordt strikt gecontroleerd om de beste kwaliteit voor onze cliënten te verzekeren. Wij inspecteren elke stap van productie van basismaterialen aan geëindigd - producten.

Inspectie en Documentatie

Onze controles van het Kwaliteitscontroleteam tussen elke stap en leidt AQL die de specificaties van de producten vóór levering aan om het even welke koper testen te controleren.

Het verschepen

De prijzen zijn gebaseerd op FOB- Shenzhen. Alle relevante belastingen en het verschepen kosten moeten door de koper worden gesteund.

Minimumorde en Levering

MOQ is 1000 stukken. De vervaldatum is gewoonlijk 40 dagen.

Beheer en Personeel

Wij voeren de 5S-methodologie uit om een schone en georganiseerde werkomgeving te verzekeren. Ons beheersteam werkt zeer nauw met personeel in het verzekeren van de ontwikkeling van kwaliteitsproducten samen.

Mededeling

Onze leden van het verkoopteam hebben 4-5 jaar van ervaring. Zij zullen efficiënte communicatie met onze cliënt verzekeren.

Deskundigheid

Make-upborstels.
Ons Team

Steven Song
De voorzitter & de Presidentambtenaar van EYA-Borstelbedrijf, Co., Ltd Steven beschikken over 20 jaar van de deskundigheid van het productiebeheer. Hij is ook de Belangrijkste Vernieuwer voor EYA-Borstelbedrijf.


Lisa Su
De ondervoorzitter & de Hoofdborstelmaker van EYA-Borstelbedrijf, Co., Ltd Lisa beschikken over 20 jaar van productiedeskundigheid.


Mark Huang
Afdelingschef voor EYA-Borstel


Cora Zeng
Vertegenwoordiger voor EYA-Borstel


Kelly Huang
Vertegenwoordiger voor EYA-Borstel

 

Aimee Xie

Vertegenwoordiger voor EYA-Borstel

 

 

Hugo Huang

 

Vertegenwoordiger voor EYA-Borstel

 

Sean Song

 

Vertegenwoordiger voor EYA-Borstel