Thuis Nieuws

Professionele Samenstellingsborstels en hun gebruik

Certificaat
China Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben zeer gelukkig om met het EYA-team te werken, helpen zij me een, hartelijk dank Ik had nieuwe borstels nodig & heel wat was dit. Ik adviseer hen hoogst! Zij zijn werkelijk aardige kwaliteit & is de prijs verbazend voor allen u krijgt!

—— Stoffregen nathan-Verenigde Staten

Mijn klant zei zij enkel de borstels is zij zeer zacht is probeert en de verschillende vormen aan al haar behoeften voldoen. Grote waarde!

—— Thompson Kelly, het Verenigd Koninkrijk

Dank u voor uw hulp, Teken. EYA is een zeer professionele leverancier van make-upborstels Antwoord snel op tijd, levering, de goede naverkoopdienst

—— Franse Angelica Nasha,

Ik heb deze borstels een paar tijden gebruikt, en ik ben vrij gelukkig tot dusver met hen. Ik heb geen het afwerpen ervaren. zachte en goede kwaliteitsborstels.

—— Anderson Johns, Polen

De goede kwaliteitsborstels voor de prijs, die deze borstels gebruiken mengt uw oogschaduw zeer keurig, het varkenshaar zacht ik vond hen gemakkelijk is schoon te maken, heb ik hen een paar keer reeds gewassen, en er perfectioneren. Als uw betaalbare borstels zoek die ik zou adviseren

—— Nasha sergunina-Rusland

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Professionele Samenstellingsborstels en hun gebruik
Laatste bedrijfsnieuws over Professionele Samenstellingsborstels en hun gebruik

De samenstelling maakt u blik krachtig geeft u het vertrouwen aan showcase zelf op de manier u zonder comfort te offeren wilt. De Professionele Make-upborstels geven onberispelijke blikken met zijn zacht varkenshaar en zij maken enkel het product in de huid absorberen.

 

De samenstellingsborstels neigen om een groot verschil in uw leven van dag tot dag tot stand te brengen of u voor de dag klaar te maken om het ding te veroveren u aan met uw samenstelling hebt geplaatst. Het wordt geadviseerd om een geplaatste borstel te nemen die natuurlijk is of synthetisch is aangezien het niet de huid berokkent. De natuurlijke borstels worden gecreeerd door dierlijk haar en hebben uiterst het grote mengen terwijl de synthetische borstels van kunstmatige materialen worden gemaakt die fijne en onberispelijke huid kunnen verstrekken.

 

Voordelen van Samenstellingsborstels

Er zijn een paar voordelen van samenstellingsborstels zoals

 

  • De borstels zijn allesbehalve moeilijk te controleren, en uw afdoende resultaten zullen minder verward zijn.
  • De samenstellingsborstel verstrekt de extreemste opneming en een schoongemaakte afwerking.
  • Deze zijn schoon om schoonheidsmiddelen toe te passen overal, en deze zijn significant want de huid geneigde huid uitbreekt.
  • Het gebruik van borstels kan vanaf breakouts op het gezicht blijven. Maak een punt nu aan wasborstels en opnieuw om ontwikkeling en aarde van hun vezels te verdrijven.
  • U kunt warm water en een zuigelingsreinigingsmiddel gebruiken om borstels te wassen.
  • De borstels zijn aarde-aanpassend, en u moet uitstekende borstels kopen om deskundige voltooiing te krijgen.

 

Soorten Professionele make-upborstels en hun gebruik

De reeksen van de make-upborstel zijn het beste kopen eerder dan het investeren van geld in individueel het kopen. De borstel kan in menig opzicht worden gebruikt als u het weet om de resultaten op de manier te doen en te krijgen u houdt van.

 

Leer een weinig meer over samenstellingsborstels

Oogschaduwborstels

De belangrijkste oogschaduwborstel zal één uiteinde littler dan uw ooglid hebben.

De borstels met gevoelige vezels en aangepast uiteinde. De borstel zou effectief voorwaarts moeten te werk gaan uw ooglid om tinten toe te passen. Voor uw ooggehechtheid, zult u één berekende borstel met een scherp uiteinde vereisen. Om oogschaduw te mengen, zou u een borstel met marginaal vrije vezels en een aangepast uiteinde moeten hebben.

 

Camouflagestiftborstels

U kunt een borstel met synthetische vezels voor de toepassing van vloeibare camouflagestift onder uw ogen ook kiezen. De borstel zou uit strak ingepakt varkenshaar en gericht uiteinde aan doel kleine vlekken en smetten moeten bestaan.

 

Contourborstel

Het is kritiek om het verbergen en eigenschappen te maken. De borstel bevat een ronde uiteinde en marginaal een rang om de randen van uw jukbeenderen te coördineren. Het is allesbehalve moeilijk om een schaduw onder jukbeenderen toe te voegen om een emotionele blik aan uw gezicht te geven.

 

Stichtingsborstels

Deze die borstel zou met varkenshaar vollediger moeten kijken in het uiteinde wordt ingepakt. Het zou stevig en stijf moeten zijn om natte make-up toe te passen. U kunt een borstel met synthetisch kiezen omdat de vloeibare make-up gemakkelijk om met een borstel is schoon te maken.

 

Voor Met dauw bedekte Samenstelling

Het is nuttig om gepoederde en vloeibare make-up toe te passen. Deze types van borstels worden gecombineerd met synthetische en geitvezels in een borstel met een cirkel en vlak uiteinde aan mengsel of bleekgeel. U zult deze borstel nodig hebben om kleur op uw wang te mengen.

 

 

 

Bartijd : 2020-11-04 18:47:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 18926574646

Fax: 86-755-81794646

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)